Tratament remodelare corporala cu laser. Laserul Emerald ofera un tratament revolutionar ce incorporeaza tehnologia cu laser rece (green light). Acesta ofera tratamente pentru îndepărtarea grăsimii localizate pe intreaga circumferinta 360 de grade, din orice zona a corpului, focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală.

Despre tratamentul Emerald Laser

Mecanismul de actiune al laserului verde non-termic Emerald este destul de simplu si reprezinta noua generatie pentru sculptura corporala la 360 de grade. Acest laser revolutionar reduce grasimea prin extragerea acesteia din celulele adipoase printr-un proces de emulsionare. Acest lucru se intampla printr-un por/pori tranzitori, lasand intacta integritatea functiei endocrine a celulei.

Grasimea lichefiata, care s-a transformat acum in acid gras liber, este transportata prin sistemul limfatic in diversi muschi unde poate fi folosita ca energie sau scoasa printr-un proces de fagocitoza. Alaturi de organele noastre, celulele adipoase formeaza o parte importanta a sistemului nostru endocrin, de aceea este esential sa ne protejam organele vitale. Sistemul limfatic joaca un rol vital in transportul grasimii pentru utilizare, excretie sau restaurare.

Laserul verde Emerald lichefiaza grasimea din celulele adipoase intr-un timp foarte scurt. Daca ar fi sa folosim exercitiile si dieta pentru a avea acest efect, ar dura mult timp pentru a ne atinge obiectivele.

Utilizarea laserului verde Emerald accelereaza procesul lucrand in armonie cu corpul nostru pentru a atinge obiectivele pe care ni le dorim intr-un timp mult mai scurt. Folosim in mod eficient propria grasime pentru a ne recupera sanatatea si forma.

Preturi

 • 1 sedinta: 500 lei;
 • Pachet 4 sedinte: 1800 lei;
 • Pachet 8 sedinte: 3200 lei;
 • Pachet 12 sedinte: 4700 lei.

De ce este Emerald Laser diferit?

Majoritatea dispozitivelor de pierdere a grasimii sau de sculptare corporala existente – in acest moment – produc durere sau disconfort, au timp de recuperare si pot avea efecte secundare neasteptate. Tratamentul cu laser verde Emerald poate fi efectuat in pauza de pranz, deoarece este total nedureros, nu exista timp de recuperare post procedura si nu exista efecte secundare cunoscute sau asociate. Cu laserul verde Emerald aveti avantajul utilizarii unui dispozitiv aprobat de FDA din SUA, cu eficienta atestata in urma studiilor dovedite clinic si creat de catre primul producator care a introdus laserul pe piata, in acest domeniu.

Cercetarile atesta faptul ca laserul verde Emerald are multe avantaje fata de alte tehnologii in domeniul reducerii grasimii la 360 de grade si, de asemenea, sculptarea corpului pentru a elimina grasimea incapatanata unde dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente. Este timpul sa oferim valoare grasimii pe care o avem ca parte a unei schimbari a stilului de viata, mai degraba decat sa o tratam ca pe un inamic. Deoarece celulele adipoase fac parte din sistemul endocrin, este esentiala pastrarea lor. Laserul verde Emerald lucreaza cu corpul tau, dandu-i putere si energie, atat in interior cat si in exterior.

 

Rezultate

 • Efectele se simt imediate, iar rezulatele apar gradual, in urmatoarele saptamani, pe masura ce tesutul adipos se miscoreaza si grasimea este eliminata din organism. In acest interval veti observa scaderea semnificativa a circumferintelor din zonele tratate.
 • Studiile clinice efectuate in vederea aprobarii de FDA arata ca dupa tratamentul cu Emerald Laser, pacientii au avut o scadere totala a circumferintelor mari in medie de pana la 15 centimetri. Acest lucru fiind dependent de marimea depozitelor de grasime prezente la fiecare pacient. Este important de precizat faptul ca pe perioada studiilor clinice, pacientii nu au tinut diete restrictive. Nici nu au facut mai multa miscare, pentru a nu interfera cu rezultatele studiilor clinice.
 • In plus, unii pacienti spun ca dupa sedintele cu Emerald au observat o crestere semnificativa a metabolismului, se simt mai energici si au o stare de dispozitie mai buna.
 • Laserul Emerald ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, in zonele tratate.
 • Rezultatele sunt de lunga durata, chiar permanente in cazul in care pacientii isi asigura o dietă sănătoasă, hidratare corespunzatoare, miscare, dupa efectuarea tratamentelor.

Intrebari frecvente

 • Exista efecte secundare? Nu sunt raportate efecte secundare sau reactii adverse. Va puteti relua imediat viata de zi cu zi.
 • In afara de reducerea grasimilor, exista si alte beneficii? * Datorita cresterii aprox. cu 400% a ATP, pacientii simt ca au mai multa energie in viata de zi cu zi. * Alte beneficii incluse: Cresterea activitatii mitocondriilor viabile care duc la anti-imbatranire celulara * Doua tratamente pentru pacient intr-o singura sedinta, sculptarea corpului/pierderea grasimii și imbunatatirea aspectului celulitei.
 • Cate sesiune sunt recomandate? In functie de IMC-ul pacientului si zonele vizate, se recomanda 6-10 sedinte, organizate in 1-2 sau 3 sesiuni pe saptamana.
 • Ce zone poate viza Emerlad Laser? Datorita design-ului sau ergonomic si versatil, Emerald Laser poate viza orice zona a corpului unde exista grasime localizata, fascicolele de laser putand fii inchise selectiv, astfel incat sa vizeze doar zona dorita: abdomen, coapse, flancuri, brate, barbie dubla, spate, gambe… etc. Nota: Pacientii pot pierde, de asemenea, centimetri din multe zone nemasurate si intre zonele masurate. 
 • Care sunt contraindicatiile? Nu este indicat persoanelor in perioada de sarcina sau alaptare si nici persoanelor care sufera de epilepsie, afectiuni hepatice si renale, cancer.
 • Cat de repede se pot vedea beneficiile acestei proceduri cu Laser Emerald? Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, insa acestea apar inca de la prima sesiune de tratament. In mod normal, diferenta se vede cel mai bine dupa o saptamana de la ultima sesiune de tratament.
 • Cat dureaza Tratamentul Emerald? Tratamentul de indepartare a depozitelor de grasime localizata la 360 de grade va dura 30 de minute, insa, daca este doar un tratament local sau impotriva celulitei, acesta va fi de 15 minute pe zona de tratata.

Recomandari

 • Mentineti rutina dvs. de antrenament. Daca nu va antrenati, mergeti pe jos 15-20 de minute in fiecare zi pe parcursul tratamentului.
 • Beti minim 1,9 l de apa in fiecare zi.
 • Mancati in mod rational si reduceti la minim consumul de alcool pe perioada tratamentului.
 • Respectati sedintele programate.
 • Masati zonele tratate pentru a ajuta drenajul limfatic al corpului si procesul de indepartare al grasimilor