Tratament remodelare corporala cu laser. Laserul Emerald ofera un tratament revolutionar ce incorporeaza tehnologia cu laser rece (green light). Acesta ofera tratamente pentru îndepărtarea grăsimii localizate pe intreaga circumferinta 360 de grade, din orice zona a corpului, focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală.

Despre tratamentul Emerald Laser

Mecanismul de acțiune al laserului verde non-termic Emerald este destul de simplu și reprezintă noua generație pentru sculptura corporală la 360 de grade. Acest laser revoluționar reduce grăsimea prin extragerea acesteia din celulele adipoase printr-un proces de emulsionare. Acest lucru se întâmplă printr-un por tranzitoriu, lăsând intactă integritatea funcției endocrine a celulei.

Grăsimea lichefiată, transformată acum în acid gras liber, este transportată prin sistemul limfatic în diverși mușchi, unde poate fi folosită ca energie sau eliminată printr-un proces de fagocitoză. Alături de organele noastre, celulele adipoase formează o parte importantă a sistemului nostru endocrin, de aceea este esențial să ne protejăm organele vitale. Sistemul limfatic joacă un rol vital în transportul grăsimii pentru utilizare, excreție sau restaurare.

Laserul verde Emerald lichefiază grăsimea din celulele adipoase într-un timp foarte scurt. Dacă ar fi să folosim exercițiile și dieta pentru a avea acest efect, ar dura mult timp pentru a ne atinge obiectivele.

Utilizarea laserului verde Emerald accelerează procesul, lucrând în armonie cu corpul nostru pentru a atinge obiectivele dorite într-un timp mult mai scurt. Folosim în mod eficient propria grăsime pentru a ne recupera sănătatea și forma.

Prețuri

 • 1 sedinta: 500 lei;
 • Pachet 4 sedinte: 1800 lei;
 • Pachet 8 sedinte: 3200 lei;
 • Pachet 12 sedinte: 4700 lei.

De ce este Emerald Laser diferit?

Majoritatea dispozitivelor de pierdere a grăsimii sau de sculptare corporală existente în acest moment produc durere sau disconfort, necesită timp de recuperare și pot avea efecte secundare neașteptate. Tratamentul cu laser verde Emerald poate fi efectuat în pauza de prânz, deoarece este total nedureros, nu necesită timp de recuperare post-procedură și nu are efecte secundare cunoscute sau asociate. Cu laserul verde Emerald, aveți avantajul utilizării unui dispozitiv aprobat de FDA din SUA, cu eficiență atestată în urma studiilor clinice dovedite, creat de către primul producător care a introdus laserul pe piață în acest domeniu.

Cercetările atestă faptul că laserul verde Emerald are multe avantaje față de alte tehnologii în domeniul reducerii grăsimii la 360 de grade și, de asemenea, în sculptarea corpului pentru a elimina grăsimea încăpățânată, acolo unde dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente. Este timpul să oferim valoare grăsimii pe care o avem ca parte a unei schimbări a stilului de viață, mai degrabă decât să o tratăm ca pe un inamic. Deoarece celulele adipoase fac parte din sistemul endocrin, este esențială păstrarea lor. Laserul verde Emerald lucrează cu corpul tău, oferindu-i putere și energie, atât în interior, cât și în exterior.

Rezultate

 • Efectele se simt imediat, iar rezultatele apar gradual, în următoarele săptămâni, pe măsură ce țesutul adipos se micșorează și grăsimea este eliminată din organism. În acest interval, veți observa o scădere semnificativă a circumferințelor în zonele tratate.
 • Studiile clinice efectuate pentru aprobarea de către FDA arată că, după tratamentul cu Emerald Laser, pacienții au avut o scădere totală a circumferințelor mari, în medie, de până la 15 centimetri. Acest rezultat depinde de mărimea depozitelor de grăsime prezente la fiecare pacient. Este important de menționat că, pe perioada studiilor clinice, pacienții nu au urmat diete restrictive și nici nu au făcut mai multă mișcare, pentru a nu interfera cu rezultatele studiilor.
 • În plus, unii pacienți au raportat că, după ședințele cu Emerald, au observat o creștere semnificativă a metabolismului, se simt mai energici și au o stare de dispoziție mai bună. Laserul Emerald ajută, de asemenea, la îmbunătățirea calității pielii în zonele tratate.
 • Rezultatele sunt de lungă durată și chiar permanente, cu condiția ca pacienții să adopte o dietă sănătoasă, să se hidrateze corespunzător și să facă mișcare după efectuarea tratamentelor.

Întrebări frecvente

 • Există efecte secundare? Nu sunt raportate efecte secundare sau reacții adverse. Vă puteți relua imediat activitățile zilnice.
 • În afară de reducerea grăsimilor, există și alte beneficii? Datorită creșterii aproximative cu 400% a ATP, pacienții simt că au mai multă energie în viața de zi cu zi. Alte beneficii includ creșterea activității mitocondriilor viabile, ceea ce duce la anti-îmbătrânire celulară. Două tratamente pentru pacient într-o singură ședință: sculptarea corpului/pierderea grăsimii și îmbunătățirea aspectului celulitei.
 • Câte sesiuni sunt recomandate? În funcție de IMC-ul pacientului și zonele vizate, se recomandă 6-10 ședințe, organizate în 1-2 sau 3 sesiuni pe săptămână.
 • Ce zone poate viza Emerald Laser? Datorită design-ului său ergonomic și versatil, Emerald Laser poate viza orice zonă a corpului unde există grăsime localizată. Fasciculele de laser pot fi închise selectiv, astfel încât să vizeze doar zona dorită: abdomen, coapse, flancuri, brațe, bărbie dublă, spate, gambe etc. Nota: Pacienții pot pierde, de asemenea, centimetri din multe zone nemăsurate și între zonele măsurate.
 • Care sunt contraindicațiile? Nu este indicat persoanelor în perioada de sarcină sau alăptare și nici persoanelor care suferă de epilepsie, afecțiuni hepatice și renale, sau cancer.
 • Cât de repede se pot vedea beneficiile acestei proceduri cu Emerald Laser? Rezultatele pot varia de la pacient la pacient, însă acestea apar încă de la prima sesiune de tratament. În mod normal, diferența se vede cel mai bine după o săptămână de la ultima sesiune de tratament.
 • Cât durează tratamentul Emerald? Tratamentul de îndepărtare a depozitelor de grăsime localizată la 360 de grade durează 30 de minute. Dacă este doar un tratament local sau împotriva celulitei, acesta va fi de 15 minute pe zona tratată.

Recomandări

 • Mențineți rutina dvs. de antrenament. Dacă nu vă antrenați, mergeți pe jos 15-20 de minute în fiecare zi pe parcursul tratamentului.
 • Beți minim 1,9 litri de apă în fiecare zi.
 • Mâncați rațional și reduceți la minim consumul de alcool pe perioada tratamentului.
 • Respectați ședințele programate.
 • Masați zonele tratate pentru a ajuta drenajul limfatic al corpului și procesul de îndepărtare a grăsimilor.