Îndepărtarea grăsimii localizate. Tratament remodelare corporala cu laser. Laserul Emerald ofera un tratament revolutionar ce incorporeaza tehnologia cu laser rece (green light). Acesta ofera tratamente pentru îndepărtarea grăsimii localizate pe intreaga circumferinta 360 de grade, din orice zona a corpului, focalizând și tratând zonele cu depozite nedorite de grăsime. Laserul Emerald redefinește întreaga circumferință corporală.

Mulți clienți sunt curioși de câți centimetri reduceți în timpul tratamentului. Dar metrica în centimetri nu este întotdeauna cea mai bună dovadă a rezultatelor, despre care aceste imagini înainte și după sunt o dovadă clară. Pentru că, deși draga noastra clienta – care astăzi și-a încheiat tratamentul de 8 săptămâni – a obținut o reducere totală incredibilă de 9,5 cm a circumferinței! (5 cm deasupra stomacului și o talie întreagă de 4,5 cm! ) pozele arată mult mai mult, nu? Există o reducere atât a masei totale de grăsime, cât și a greutății. De aceea, preferăm să ne referim la sentiment decât la figura de pe hârtie. Acest client este incredibil de mulțumit de senzația că hainele stau mult mai bine și că este mult mai distractiv să te uiți în oglindă. În legătură cu tratamentele noastre de pachet, fotografiam întotdeauna zona de tratament înainte de prima și după ultima sedinta… (Omnihealth, Stockholm, Suedia)

Laserul verde Emerald lichefiaza grasimea din celulele adipoase intr-un timp foarte scurt. Daca ar fi sa folosim exercitiile si dieta pentru a avea acest efect, ar dura mult timp pentru a ne atinge obiectivele. Utilizarea laserului verde Emerald accelereaza procesul lucrand in armonie cu corpul nostru pentru a atinge obiectivele pe care ni le dorim intr-un timp mult mai scurt…

Preturi

  • 1 sedinta: 500 lei;
  • Pachet 4 sedinte: 1800 lei;
  • Pachet 8 sedinte: 3200 lei;
  • Pachet 12 sedinte: 4700 lei.