Sidonia Susanu, medicul care face eforturi supraomeneşti pentru a salva vieţi. Un medic de la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi nu mai are odihnă de când o fetiţă i-a devenit pacientă. Sidonia Susanu face eforturi incredibile pentru a salva viaţa micuţei, mutilată în urma unui accident rutier.

De câteva zile bune, medicul Sidonia Susanu părăseşte spitalul doar pentru scurt timp, deoarece viaţa unui copil depinde de ea. Majoritatea timpului se află în sala de operaţie, de când o fetiţă de numai 6 ani, strivită de remorca unui camion, i-a devenit pacientă, scrie bzi.ro.

Medicii nu i-au dat nicio şansă celei mici în momentul internării. Piciorul stâng era amputat din şold, celălalt avea leziuni grave, iar pe lângă problemele cu picioarele, fata avea şi fracturi costale, fractură de bazin, traumatism cranio-cerebral, unul dintre plămâni strivit. Copila a ajuns pe mâna chirurgului plastician Sidonia Susanu, de la Spitalul de copii Sfânta Maria din Iaşi, care de aproape 20 de zile face imposibilul pentru a salva viaţa fetiţei. continuare vocea.biz »