Sfârşitul de an vine cu veşti foarte bune de la Spitalul “Sf. Maria”! Alexia, fata de 15 ani ale cărei braţe au fost amputate în accidentul din Paşcani, a fost astăzi externată. Astfel, copila îşi va putea petrece ultimele ore ale anului 2022 alături de familia sa. Alexia a fost întâmpinată la ieşirea din spital de tatăl şi de fratele său.

.
La brat cu Alexia in Noul An!

Dragi prieteni,

Va multumim tuturor pentru sustinerea extraordinara pe care ne-ati oferit-o in ultimele doua saptamani, pentru gadurile voastre si mesajele de incurajare si apreciere!
Suntem cu totii fericiti ca azi Alexia, fetita careia i-au fost replantate bratele a putut pleca acasa fericita la familia ei.

Dupa un numar de 7 interventii chirurgicale, cumuland mai bine de 50 de ore, echipa noastra a realizat singura replantare bilaterala de brate raportata la nivelul Europei vreodata, si a doua din lume.

As vrea sa multumesc tuturor colegilor care au facut parte din aceasta minunata echipa:

Dr Mara Popescu
Dr Daniela Botez
Dr Bogdan Caba
Dr Iannis Gardikiotis
Dr Roxana Cretu
Dr Romica Rusu
Dr Andrei Ivan
Dr Lavinia Ionescu
Dr Veaceslav Cuciuc
Dr Tudor Ciobanu
Dr Dana Horobet
Dr Mimi Fermesanu

Tuturor colegilor asistenti medicali, infirmiere si brancardieri care si-au oferit profesionalismul, dedicarea si rabdarea in efortul comun de a ajuta un copil in suferinta!
Tuturor va transmit felicitarile si mulțumirile mele, v-am simtit in aceasta perioada dedicati si uniti ca intr-o singura fiinta!

Va urez tuturor un An Nou minunat!

Dr. Sidonia Susanu – Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă