Renumitul medic Sidonia Susanu revine la Spitalul “Sf. Maria” Iași, odată cu numirea noii conduceri. Astăzi, președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a anunțat schimbări la vârful unor instituții spitalicești aflate în subordine. Astfel, noul manager al Spitalului “Sf. Maria” Iași este Alina Belu, un medic format 100% în această unitate medicală.

Dar aceasta nu este singura veste pentru unitatea spitalicească, întrucât numirea noii conduceri vine cu o noutate neașteptată. Renumitul medic Sidonia Susanu, cea care a făcut minuni pentru mulți copii internați aici, a anunțat că își va relua activitatea în cadrul acestui spital.

“Dragi prieteni, dragi pacienti si parinti, astazi este o zi minunată pentru mine: în sfârșit, după mai bine de un an, vă pot răspunde la întrebarea pe care mi-ați adresat-o fiecare dintre voi. O dată cu numirea noului manager al Spitalului de Copii vă anunț că îmi voi relua activitatea în cadrul spitalului. Am convingerea cî doamna manager Belu și domnul președinte Alexe vor face Spitalul de Copii din Iași locul în care imposibilul să devină posibil! Am convingerea că în cele din urma și noi, Spitalul de Copii din Iași suntem importanti pentru Ministerul Sănătații și Guvern, și stiu că de acum lucrurile vor intra pe făgașul normal! Dumnezeu sa ne ajute! “, a declarat medicul Sidonia Susanu.

SURSA: pulsuliesean.ro