O recunoaștere a muncii și dedicării. Dragi prieteni, astăzi, de Ziua României, vreau să împărtășesc cu voi o poveste incredibilă despre un medic plastician care a transformat nenumărate vieți. Astăzi, acest medic talentat a fost decorat de Președintele României, o recunoaștere extraordinară a muncii și dedicării sale – Dr Sidonia Susanu.

În sala de operație, mâinile sale sunt instrumente ale speranței, modelând și restaurând nu doar trăsături fizice, ci și suflete. Fie că este vorba de o reconstrucție după un accident grav, de redare a încrederii unui copil după corectarea deformităților congenitale, Sidonia nu doar că vindecă răni, ci și reconstruiește vieți.

Dar ceea ce o face cu adevărat specială este modul în care își depășește atribuțiile profesionale. Știți ce înseamnă să cumperi jucării în miezul nopții doar pentru că un copil a zâmbit? Ori știți ce înseamnă să te rogi în zecile de operații în care vrei ca un prichindel să meargă din nou? Dedicarea ei nu cunoaște limite, iar compasiunea sa pentru suferința umană este profundă.

Decorația oferită Sidoniei Susanu de către Președintele României nu este doar o recunoaștere a măiestriei sale medicale, ci și a umanității sale. Într-o lume adesea lipsită de speranță, acest medic este un far de lumină, un exemplu de altruism și dedicare. Este un OM care ne reamintește tuturor că, în cele din urmă, cea mai mare bucurie vine din a-i ajuta și a-i vindeca pe alții. Sunt mândră că în România sunt astfel de eroi aproape nevăzuți, care, zi de zi, schimbă vieți în bine. Reverențe, Sidonia! Ești o inspirație pentru noi toți și un exemplu de urmat. Mulțumim pentru tot ceea ce faci! (Maura Anghel)