O fetiță de doar 13 zile cu o tumoră gigantă a fost operata cu succes de echipa coordonată de către Dr. Sidonia Susanu de la Spitalul „Sf.Maria” din Iasi

Echipa coordonată de către Dr. Sidonia Susanu a înregistrat un nou succes în lumea medicală ieșeană, operand cu succes un nou născut în vârstă de doar 13 zile.

“Atunci când fiecare dintre noi se implică profesional și uman in misiunea pe care ne-am ales-o, putem împreună schimba destinul unui copil.

De data aceasta o micuță pacientă, in vârstă de 13 zile, transferată cu elicopterul SMURD de la Constanța, a fost preluată in Secția de Chirurgie Plastică, a primit ingrijiri in Serviciul ATI și a fost operată cu succes pentru o tumoră congenitală gigantă. Acest copil a primit o șansă la viață. La o viață normală. Le mulțumesc tuturor colegilor mei care își dedică sufletul și profesionalismul in salvarea acestor mici pacienți. Multumesc intregii Secții de Chirurgie Plastică, pe care am onoarea să o coordonez, colegilor ATI, doamnei doctor Lavinia Ionescu și in egală măsură colegilor din blocul operator! Împreună facem lumea copiilor mai frumoasă!”, a declarat Dr. Sidonia Susanu, șefa Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii” Sf. Maria”.

Sursa: www.stireadeiasi.ro