fbpx

 • Mezoterapia injectabilă

  Mezoterapia injectabilă este o procedură minim-invazivă, o alternativă sigură şi eficientă la procedurile chirurgicale. Aceasta constă în introducerea în derm cu ajutorul microinjecţiilor exact în zone ce dorim să o tratam a unor substanţe cu rol terapeutic. Procedura se repetă periodic pentru rezultate pe termen lung.

  Produsele utilizate în cadrul tratamentelor sunt amestecuri ce conţin foarte mulţi compuşi activi ce sunt necesari pentru o funcţionare optimă a celulelor pielii. Unele cocktailuri mezoterapeutice conţin 50-60 de ingredienţi activi (acid hialuronic, aminoacizi, vitamine, minerale, extracte din plante, şi altele), cu rolul de a stimula regenerarea celulară, hrănire şi hidratare în profunzime, stimularea formarii colagenului, creşterea metabolismului celular.

  Studiile au aratat că pielea poate fi stimulată să-şi imbunătăţească aspectul prin introducerea în straturile profunde ale pielii a unor substanţe active (vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, altele) capabile să inducă o biorevitalizare a dermului, să contracareze efectele îmbătârnirii cutanate, să stimuleze producerea de colagen, topirea depozitelor de grăsime, stimularea creşterii părului, reducerea celulitei sau tratamentul cearcanelor.

  Indicaţii

  La nivel facial se recomanda mezoterapie de rejuvenare pentru:
  – piele matură
  – piele uscată, deshidratată, ternă
  – tratamentul cearcanelor
  – fotoimbatranire cutanată
  – pori dilataţi
  – lipsa de tonus
  – riduri fine

  La nivel corporal se recomanda:

  Mezoterapia anticelulită pentru reducerea celulitei
  Lipoliza pentru topirea depozitelor de grasime

  La nivelul scalpului se recomandă MezoHair în cazul alopeciei, pentru stimularea creşterii pşrului. Se utilizează un amestec de substanţe active (cu vitamine, minerale, oligoelemente, enzime, extracte din plante) ce hranesc şi stimulează creşterea părului. Se recomandă 5-6 şedinţe ce se efectuează la 1-3 săptămani, şi şedinţe de întreţinere la 2-3 luni.

  Mezoterapia pentru întinerire este tratamentul cu efecte vizibile şi durabile pentru rejuvenarea, biorevitalizarea pielii uscate, terne, fotoîmbătrânite, pielii degradate de factorii de mediu şi stilul de viaţă.

  Zonele pe care se poate aplica:

  – faţa, cearcane, gât, decolteu, mâini

  Mezoterapia de rejuvenare – Este un tratament extrem de eficient de întinerire şi îmbunătăţire globală a calităţii pielii. Procedura poate fi utilizată pentru faţă, gât, decolteu, mâini.

  Se alege amestecul de substanţe în funcţie de condiţia pielii.

  Îmbătrânirea şi/sau fotoîmbătrânirea cutanată sau/şi alţi factori nocivi (dieta, fumat, poluare, expunere prelungita la soare, gravitatia etc.) reprezintă principalele cauze care produc modificari la nivelul dermului şi epidermului iar cu trecerea anilor apar riduri, laxitate cutanata, pielea deshidratată. Are loc o creştere a procesului de degradare a componentelor matricei extracelulare, scăderea numarului şi vitalităţii celulelor ţesutului conjunctiv şi scăderea sintezei de colagen.

  Indicaţii:

  piele matură, ternă, uscată, piele lipsită de stralucire, tonus scăzut, deshidratată, riduri fine.

  Efecte:

  – creşterea capacităţii de refacere a pielii
  – reducerea ridurilor
  – efect antioxidant, neutralizare a radicalilor liberi ce produc îmbătrânire
  – creşte elasticitatea şi hidratatrea pielii
  – stimularea sintezei de colagen
  – piele mai netedă, luminoasă, întinerită

  Protocol:

  5 şedinţe, 1 şedintă / săptămâna, se repetă de 1-2 ori pe an

  Pentru menţinerea rezultatelor se efectueaza şedinţe de întreţinere, 1 sedinta la 1-2 luni

 • Tratamentul vampirilor

  Tratamentul vampirilor

  Tratamentul vampirilor… sau rejuvenarea tisulară cu factori de creştere autologi Cunoscută şi apreciată de peste 20 de ani în state precum Japonia şi Statele Unite ale Americii, aşa-numita „terapie a vampirilor” este din ce în ce mai mediatizată în toate statele Europei, inclusiv la noi în ţară. Deşi autorii americani l-au promovat sub această denumire,

 • Tratament cearcăne/ pungi sub ochi

  Tratament cearcăne/ pungi sub ochi

  Tratament cearcăne/ pungi sub ochi. Pielea din jurul ochilor, care şi aşa este subtire şi mai sensibilă, se subtiază şi mai mult odată cu vârsta, iar vasele de sânge din acea zonă devin mai vizibile. Iar dacă eşti şi amatoare de soare şi plajă, asta nu face decât să agraveze problema. Ei bine, dacă te-ai

 • Rinoplastia

  Rinoplastia

  Rinoplastia… de la chirurgia reconstructivă la chirurgia estetică a nasului. Practicată în India din cele mai vechi timpuri, fiind una din cele mai vechi preocupări ale chirurgiei plastice, chirurgia reconstructivă a nasului va fi întotdeauna o problemă de mare actualitate. Nasul reprezintă segmentul central al feţei, care stabileşte echilibrul între toate celelalte elemente faciale. Deşi

 • Remodelare facială cu grăsime (lipofilling)

  Remodelare facială cu grăsime (lipofilling)

  Remodelare faciala cu grasime (lipofilling). Lipofillingul reprezintă o metodă de chirurgie minim invazivă prin care grăsime autoloagă (recoltată de la pacient) este folosită pentru a corecta defecte de la nivelul altor regiuni ale organismului. Metoda poate fi folosită atât în scop estetic (ameliorarea ridurilor şi contururilor faciale, îmbunătăţirea aspectului feţei dorsale a mâinii, augmentare mamară,

Messenger Chat
Loading...
Translate »