„Asa arata fericirea!” Fetita de 13 ani lovita de tren, externata dupa 4 operatii majore. Larisa, fetita de 13 ani, care a fost lovita de tren in Gara Bacau, in urma cu cateva saptamani, va merge acasa. Pe 25 ianuarie, Larisa a ajuns in stare grava la un spital din Iasi, dupa ce a fost accidentata de tren.

De atunci, fetita a suferit 4 operatii majore iar medicii au reusit sa-i salveze piciorul – avand 80% sanse sa-si recapete mobilitatea. Fetita a avut mai multe rani, insa cel mai grav era piciorul drept. Medicii l-au amputat si l-au replantat, intr-o operatie care a durat o noaptea intreaga.

Miercuri, 16 februarie, Larisa a primit acceptul doctorilor pentru externare. Medicii spera ca in urmatoarele 6 luni fetita sa se recupereze.

Dr. Sidonia Susanu, șefa Secției de Chirurgie Plastică și medicul curant al Larisei, a anunțat pe Facebook externarea copilei și a postat o fotografie în care apare alături de Larisa: „Asa arata fericirea!Dupa patru interventii chirurgicale majore, cu peste 30 de ore in total, dupa nopti de veghe si zile interminabile de asteptare, in sfarsit, Larisa pleaca acasa! Nu exista fericire mai mare decat sa poti reda unui copil zambetul si speranta unei vieti normale.Suntem cu totii bucurosi ca am putut ajuta un copil sa-si recapete lumina din priviri!” a spus medicul Susanu care a facut minuni pentru Larisa.

Sursa: www.bacau.net