fbpx

Medicenter Clinic

Being in control of your life and having realistic expectations about your day-to-day challenges are the keys to stress management.

— Josh Billings
 • Susanu Clinic – Chirurgie Plastică, Estetică şi Reconstructivă

  Program de funcţionare: Luni-Vineri: 09:00-20:00; Sâmăbtă-Duminică: ÎNCHIS.

 • CONTACT
 • Programari la tel: (+40) 730 787 268

  e-mail: office@susanuclinic.ro

  adresa: Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iași 700495, România.

 • CONTACT

Chirurgie plastică şi estetică

Chirurgia plastică, prin latura ei estetică implică proceduri chirurgicale şi proceduri minim invazive. Chirurgia estetică, indiferent de vârsta pacientului, are menirea de a aduce schimbări majore în aspectul acestuia. Uneori este vorba de corectarea unor vicii de formare a anumitor segmente ale corpului (ca în cazul rinoplastiei, a otoplastiei), în alte situaţii se realizează corectarea unui deficit de creştere (ca în cazul mamoplastiei de augmentare, augmentarea de fese, de obraji etc.), dar de cele mai multe ori tratamentul chirurgical are menirea de a restabili aspectul tânăr, suplu, energic al individului. De la intervenţii aparent simple, cum ar fi blefaroplastia, liftingul de sprâncene, la intervenţii de o complexitate deosebită, cum ar fi liftingul facial tridimensional, liftingul corporal, toate realizează o reîntoarcere în timp a segmentului remodelat.

Chirurgia estetică a sânului

Diversele tipuri de chirurgie estetică a sânului – de mărire (augmentarea mamară), de micşorare (mamoplastia de reducere) sau de repoziţionare în poziţia lor normală, anatomică (mastopexia), au rolul de a armoniza relaţia dintre mărimea şi poziţia sânilor faţă de dimensiunile (verticală, transversală şi anteroposterioară) toracelui şi a trunchiului.

Lipofilling-ul mamar (mărirea de sâni cu grăsime proprie) reprezintă o nouă eră în chirurgia estetică şi reconstructivă a sânului. Descrisă de autorii americani şi japonezi, tehnica măririi de sâni cu grăsime proprie (grefa de grăsime autoloagă) reprezintă o opţiune terapeutică ce are avantaje remarcabile faţă de tehnicile clasice de mărire şi/ sau ridicare a sânilor cu implante siliconice.

MAMOPLASTIE

 • Augmentare mamară (silicon)
  de la 2.700 EURO
 • Augmentare mamară (grasime)
  3800 EURO
 • Mastopexie
  de la 2950 EURO
 • Tratamentul mamelonului ombilicat
  1320 LEI
 • Gigantomastie
  3500 EURO

Cosmetică medicală

Procedurile estetice minim invazive (cosmetică medicală), cum ar fi rejuvenarea cu filere cutanate, procedurile de mezoterapie, peelingul chimic, dermabraziunea etc. reprezintă o modalitate simplă de menţinere în primul rând şi restabilire în al doilea rând a unui aspect tânăr, plăcut, al feţei mai ales. Deşi fiecare dintre noi ne întrebăm care este vârsta optimă pentru a apela la tratamentele de chirurgie estetică, trebuie ştiut că această vârstă nu este definită. Factorul decisiv în acest sens este felul în care ne percepem pe noi înşine, felul în care ne-am dori să arătăm, şi într-o foarte mică măsură felul în care dorim să fim percepuţi de cei din jurul nostru. Ceea ce este important de reţinut este faptul că aspectul tânăr al corpului în general şi în mod particular al feţei trebuie menţinut încă de la adolescenţă, nu numai prin folosirea produselor dermatocosmetice, dar mai ales printr-un regim de viaţă sănătos, care să includă o alimentaţie foarte bine echilibrată, cu o hidratare riguroasă şi respectarea unui program de odihnă corect.

Proceduri estetice minim invazive

 • Mărire buze
  de la 950 LEI
 • Mezoterapie fată
  690 LEI
 • Corectia ridurilor
  de la 875 LEI
 • Tratamentul vampirilor
  950 LEI
 • Peeling chimic
  de la 460 LEI

Corectia ridurilor

În timp, pielea îşi pierde din elasticitate, deoarece proteinele naturale din organism tind să devină insuficiente. Astfel, producţia de colagen, fibronectina şi fibroblastii scade, iar efectul principal se vede pe pielea noastră, prin riduri, piele “lăsată”, fără strălucire.

Studiile au aratat că pielea poate fi stimulată să-şi imbunătăţească aspectul prin introducerea în straturile profunde ale pielii a unor substanţe active (vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, altele) capabile să inducă o biorevitalizare a dermului, să contracareze efectele îmbătârnirii cutanate, să stimuleze producerea de colagen, topirea depozitelor de grăsime, stimularea creşterii părului, reducerea celulitei sau tratamentul cearcanelor.

Chirurgie reconstructivă

Recuperarea dupa accidente reprezinta o normalitate care conduce la o mai buna integrarea socială a individului si la o mai bună recuperare psihologică si de inter-relationare. Excizia formatiunilor cutanate si subcutanate, adesea cancerigene, reprezintă un imperativ pentru mentinerea sănătătii. Chirurgia mainii – sindrom canal carpian, Chirurgia mainii – mana dupuytren, Chirurgia mainii – deget in resort, Chirurgia mainii – reconstructie de tendoane sau nervi, Chirurgia mainii – tenosinovite, Chirurgia mainii – chist artro-sinovial, Tratamentul cicatricilor post-traumatice, post-combustionale, Excizie formatiuni cutanate si sub-cutanate…