Tratament cearcăne/ pungi sub ochi

Tratament cearcăne/ pungi sub ochi. Pielea din jurul ochilor, care şi aşa este subtire şi mai sensibilă, se subtiază şi mai mult odată cu vârsta, iar vasele de sânge din acea zonă devin mai vizibile. Iar dacă eşti şi amatoare de soare şi plajă, asta nu face decât să agraveze problema.

Ei bine, dacă te-ai săturat să aplici zi de zi tone de fond de ten şi anticearcan, există şi soluţii permanente cu efect imediat dar… şi soluţii simple pentru probleme la fel de simple.

Despre cearcăne/ pungi sub ochi şi… tratamente cosmetice

Deoarece cauzele sunt de obicei multiple şi conjugate, tratamentul cearcănelor trebuie, în consecinţă, personalizat, în funcţie de datele fizice, genetice, dar şi de stilul de viaţă al fiecarei femei. În orice caz, cearcănele vă umbresc frumuseţea şi constituie, din pacate, una din cele dintâi probleme estetice cu care se confruntă faţa dumneavoastră. Cu pungi sub ochi, privirea dumneavoastră nu are impact, chipul arată tern şi obosit, întreaga fizionomie se schimbă.

Evolutia cosmeticii în general şi a cosmeticii medicale în mod particular permite, din fericire, o mare eficienţă în tratamentul pungilor de sub ochi şi eliminarea cearcănelor. Creme, geluri, apartură specializată, intervenţii cosmetice de maximă fineţe vor acţiona întegral pentru eliminarea cearcănelor, redându-vă o înfăţişare cu câţiva ani mai tanară.

Soluţii cosmetice pentru cearcăne şi riduri fine…

Concepute special pentru nevoile deosebite ale ţesutului sensibil din jurul ochilor, din care cea mai acută este devitalizarea, cosmeticele pentru tratamentul cearcănelor aduc rezultate vizibile în timp şi, în consecinţa, în starea dumneavoastra de spirit. Odinioară la îndemana diferitelor leacuri babesti, eliminarea cearcănelor este astăzi posibilă prin produse specializate, accesibile în clinicile de estetică medicală.

Cearcănele se estompează sub tratament, iar noi vă vom recomanda cum să acţionaţi ulterior acestuia şi ce produse de îngrijire să folosiţi în continuare. Privirea unei femei este elementul esenţial în definirea fizionomiei sale, prima impresie ce se întipăreşte în minte, deci e clar ce ravagii pot face asupra înfăţişării cearcănele şi pungile de sub ochi, şi asta chiar de la vârste fragede. Din fericire, progresele cosmetice permit ca astăzi cremele cosmetice pentru cearcăne să realizeze eliminarea lor progresivă şi imbunătaţirea vizibilă a ţesutului devitalizat din jurul ochilor. Îndrăzniţi să recurgeţi la un tratament pentru cearcăne asistat de profeşionisti!

Cearcăne pronunţate – remedii

Determinate genetic, acutizate de regimul de viaţă sau de alimentaţie, agravate de lipsa îngrijirii specifice, cearcănele de sub ochi impiedică multe femei să se simtă în largul lor şi să privească lumea cu capul sus. Cearcănele pronunţate de sub ochi vă conferă, la lumina zilei, un aspect obosit, tern, îmbătrânit, cu totul neatractiv. Cu siguranţă fiecare dintre noi a încercat acasă şi din auzite variate remedii pentru cearcăne şi este, din pacate, la fel de sigur ca niciunul nu au dat rezultatele scontate.

Rabdarea şi perseverenţa sunt esenţiale în eliminarea cearcănelor. Dacă au trecut deja câţiva ani de când aveţi probleme cu cearcănele, dacă aveţi o predispoziţie genetică în acest sens sau deficienţe în funcţionarea organelor interne cum sunt ficatul sau rinichii, tratamentul trebuie extins în timp, diversificat şi însoţit de schimbarea regimului de viaţă. Cearcănele mari de sub ochi sunt rezultatul anilor din urmă în care nu aţi dat atenţie corespunzatoare acestui aspect şi este puţin probabil ca ele să dispară pur şi simplu peste noapte. Deţinem o armată de produse şi proceduri care să anihileze ridurile fine şi cearcănele, spre deplina dumneavoastră mulţumire şi spre placerea nedisimulată a celor din jur!

Cauze şi tratament pungi sub ochi

Atunci când remediile clasice nu vă satisfac nevoile de eliminare a pungilor de sub ochi, ele devenind tot mai pronunţate şi mai evidente indiferent de eforturile dumneavoastra de a le diminua, este timpul să apelaţi la medicul specialist.

Cauzele pungilor sub ochi se întind departe în timp la moştenirea dumneavoastră genetică, alimentaţie şi continuă prin stilul de viată pe care îl aveţi fiind accentuate de oboseală, stres, nopţi nedormite etc.

Datorită acestei diversităţi de factori, tratamentul pungilor de sub ochi va fi particularizat, urmarind proporţia corectă a cremelor şi gelurilor folosite sau natura intervenţiilor. Cu atât mai rezistente cu cât sunt mai vechi, pungile de sub ochi cedează totuşi, total sau parţial, şi la tratamente concentrate şi graduale.

Dacă nu aţi avut până acum grijă să preîntâmpinaţi apariţia pungilor de sub ochi – fiind mai vechi şi probabil într-o anumită măsură cronicizate, pungile adânci de sub ochi necesită anumite proceduri medicale personalizate. Deci, nu vă lasaţi în voia trecerii timpului: tratamentul medical al pungilor de sub ochi este astăzi nu numai posibil, ci şi accesibil!

###

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu Acid Hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi. Pielea din zona de sub ochi este foarte sensibila si fragila, fiind vizibile cu usurinta semnele de oboseala si de imbatranire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor in jurul varstei de 30 de ani. Este vizibila de la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, ceea ce confera un aspect trist si obosit.

Aparitia cearcanelor poate fi cauzata de oboseala, microcirculatie deficitara, genetic, dar si cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiaza, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului in diverse zone faciale cum ar fi cearcanele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce arata un aspect trist, obosit, imbatranit.
Rezultatele arata volumul cearcanelor refacut, inlaturarea aspectului trist, obosit, pielea devine luminoasa, intinerita, pentru mult timp (pana la un an). In cazul ridurilor perioculare si periorale se obtine netezirea vizibila a ridurilor conferind un puternic efect de intinerire.

Leave a reply